Waarom we een echt oede back-up nodig hebben.

Onze wereld en onze werkomgeving zijn vandaag de dag in grote mate gedigitaliseerd. De tijd dat we met zijn allen alles in tweevoud of in drievoud in ordners of ringmappen bewaarden, ligt al een paar decennia achter ons. Documenten slaan we al lang op onze computer, of meer recent, in de cloud. Vaak staan we er niet bij stil dat er ook maar iets mee zou kunnen gebeuren. En toch, zijn er verschillende redenen waarom we een goede back-up nodig hebben. Bij Immortalfiles kunnen we u precies uitleggen waarom.

Immortalfiles biedt u verschillende betrouwbare manieren aan om een goede back-up te maken

Immortalfiles staat voor efficiëntie. Bij ons is de keuze welke bestanden en documenten we willen veiligstellen door middel van een goede back-up vlug gemaakt. Alles begint bij ons namelijk bij het begin. Hiermee bedoelen we dat wij er de voorkeur aangeven planmatig te werk te gaan door middel van een set-up die erin bestaat dat wij beginnen met het opstellen van een aantal aanpasbare regels waarmee u kunt vastleggen welke bestanden u wilt toevoegen aan of weglaten uit de back-up.

Bij een echt goede back-up heeft u zelf alles in de hand.

Bij Immortalfiles blijft u te allen tijde baas over uw eigen bestanden. Dat is de eerste voorwaarde voor het maken van een goede back-up. Hoe gaat u daarbij te werk?

  1. Laat de software van Immortalfiles het werk doen
  2. Nadien gaat u op zoek naar de map die u wilt toevoegen aan de back-up
  3. Vink alle mappen aan die u wilt bewaren. Hoe er rekening mee dat wanneer je een map aanklikt die sub-mappen bevat dat deze dan ook automatisch mee bewaard worden. U kunt ook omgekeerd te werk gaan door eerst alle mappen aan te vinken en nadien de mappen te ontvinken die je niet wilt bewaren in de back-up.
  4. Voer de back-up uit!

Uitsluitings- en invoegregels

Immortalfiles verbetert de kwaliteit van uw back-up doordat u zelf uitsluitings- en invoegregels voor de back-up kunt vastleggen. Tegelijkertijd hebt u ook de mogelijkheid om uw back-up automatisch te laten verlopen. Dit kunt u doen door automatische uitsluitingsregels op te stellen voor welke bestanden u maar wilt, tot aan de prullenbak toe.   

Het beste van Immortalfiles

Immortalfiles geeft het beste van zichzelf om u te verzekeren van een goede back-up zodat u nooit meer een belangrijk bestand kwijtraakt. Immortalfiles kan gebruikt worden voor zowel back-ups op servers in de cloud als voor back-ups op fysieke media zoals externe harde schijven. Het allerbeste van Immortalfiles vinden wij dat deze praktische software helemaal gratis is te downloaden. Dit doet u het best vanaf de originele site www.immortalfiles.com. Zo bent u zeker dat u de originele software om een goede back-up te maken in handen heeft.